کروماکی در پریمیر

همان طور که می دانیم بسیاری از فیلم ها، کلیپ ها و یا تیزر های تبلیغات از جلوه های ویژه استفاده می کنند. در بسیاری موارد هم، گروه های فیلم برداری به جای این که به یک لوکیشن خاص بروند، در استدیو فیلم می گیرند سپس این تصاویر مکان مورد نظر خود را با استفاده از ترفند های سینمایی در پس زمینه بازیگران قرار می دهند. برای انجام این کار، در ابتدا تصاویر تمامی بازیگران روی یک پرده سبز رنگ ضبط می ‌کنند سپس با استفاده از یک نرم افزار ویرایش ویدیو فیلم پرده سبز از پشت بازیگران حذف نموده و تصویر مورد نظر خود را جایگزین آن می‌ کنند. به این روش کروماکی گفته می شود. هم چنین برای ایجاد شخصیت های تخیلی و کامپیوتری از لباس های کروماکی استفاده می شود. به این صورت که یک بازیگر این لباس را می پوشد و این نقش را باز می کند، پس از پایان فیلم برداری و هنگام ویرایش فیلم، با استفاده از نرم افزار ویرایش ویدیو با یک شخصیت کارتونی جایگزین می شود. دقت داشته باشید که ضبط ویدیو در استودیو کروماکی و یا شرایط نورپردازی ایده آل می تواند تاثیر زیادی در روند کیفیت و ادیت کروماکی داشته باشد. ادوبی پریمیر پرو (Adobe Premiere Pro) یکی از نرم افزار های قدرتمند در زمینه ویرایش ویدیو و تصایر است. در ادمه قصد داریم شما را با کروماکی در پریمیر آشنا کنیم و به صورت تصویری روش ویرایش فیلم یا تصویر را در نرم افزار پریمیر را به شما نشان دهیم.

لباس کروماکی چیست و چه کاربردی دارد؟ (راهنمای کامل)
مشاهده

آشنایی با نرم افزار پریمیر

ادوبی پریمیر پرو یک نرم افزار برای ویرایش ویدیو است که توسط شرکت آمریکایی اَدوبی (Adobe) ایجاد و به بازار ارائه شده است. این محصول در دسته نرم افزار های شنیداری و دیداری جای می گیرد و در واقع جزیی از Adobe Production Studio است. پریمیر پرو یک نسخه باز نویسی شده از نرم افزار پر طرفدار صنعت فیلم و ویدیو، آدوبی پریمیر است که در سال 2003 ارائه شد. آخرین نسخه ارائه شده این نرم افزار کریتیو کلاود (9CC) است. در ادامه به بررسی کروماکی در پریمیر می پردازیم.

حذف کروماکی در افترافکت

حذف کروماکی در پریمیر

یکی از نرم افزار های قدرتمند و پر طرفدار برای اجرای کروماکی و حذف پرده سبز در فیلم، نرم افزار پریمیر است. از جمله ویژگی های پریمیر، می توان به محیط ساده آن، پردازش کمتر  و سرعت کاری بیشتر اشاره کرد. برای حذف رنگ سبز کروماکی در پریمیر باید به بخشی به نام Keying در این نرم افزار بروید. جهت دسترسی به افکت‌های Keying از پنل افکت و شاخه Video Effect بر روی پوشه Keying کلیک نمایید. پس از آن به سادگی می‌توانید رنگ سبز، آبی، قرمز، مشکی و غیره را حذف‌ کنید. سپس افکت Ultra Key را در ویدیوی خود وارد کنید.

برخی از امکانات کروماکی در پریمیر

  • حذف اشیاء اضافه در قاب و اطراف سوژه در مقابل پرده سبز
  • حذف رنگ سبز بک گراند و حل مشکل نور غیر یکنواخت روی پرده
  • کار روی لبه های سوژه و حذف لبه های مزاحم که حاوی رنگ سبز هستند
  • انتخاب بک گراند مناسب برای کار کروماکی و جاگذاری و تنظیم اندازه سوژه در کادر
  • تنظیم رنگ و نور سوژه و مچ کردن رنگ فورگراند و بک گراند
چگونگی استفاده از کروماکی برای اساتید دانشگاه
مشاهده

در ادامه به منظور نمایش چگونگی انجام کروماکی در پریمیر، مراحل انجام ویرایش یک تصویر نمونه در این نرم افزار نشان داده شده است.

مرحله 1

در ابتدا نرم افزار پریمیر را باز کنید و روی منوی File در بالای صفحه کلیک کنید، سپس به قسمت Import در این منو بروید تا بتوانید تصویر یا ویدیو مورد نظر خود را انتخاب کرده و وارد نرم افزار کنید. (مانند شکل 1)

تدوین کروماکی در پریمیر

مرحله 2

تصویر یا ویدیو مورد نظر خود را هم مانند شکل 2 از بخش ساید بار (sidebar) به بخش ویرایشگر (editor) ببرید. ( مانند شکل 2)

حذف پرده سبز در پریمیر

مرحله 3

در بخش Effects و بخش Video Effects در پایین و سمت چپ صفحه بروید سپس روی گزینه Keying کلیک کنید. (مانند شکل 3)

مرحله 4

گزینه ultra key را از فهرست ظاهر شده (برگه Effect)، پیدا کنید و آن را انتخاب نمایید و این افکت را در تصویر یا ویدیوی مورد نظر خود وارد کنید. (مانند شکل 4)

مرحله 5

بر روی دکمه کنار key color در قسمت وسط برگه  Effect Controls کلیک کنید، سپس روی رنگی روی تصویر یا ویدیو خود که نمی خواهید دیده شود یا تصویر پس زمینه کلیک کنید ( مانند شکل 5).

مرحله 6

به قسمت output در قسمت وسط برگه Effect Controls بروید و آن را به گزینه Alpha Channel تغییر دهید. ( مانند شکل 6)

مرحله 7

در حالی که سعی می کنید قسمتی را که می خواهید به رنگ سفید بماند، حفظ کنید؛ از افکت های ارائه شده برای سیاه کرده بخشی که نمی خواهید دیده شود استفاده کنید. (مانند شکل 7)

چگونه کیفیت کلاس آنلاین را افزایش دهیم؟
مشاهده

مرحله 8

وقتی کارتان به پایان رسید، output را در برگه Effect Controls به حالت Composite برگردانید. ( مانند شکل 8)

مرحله 9

روی منوی File در بالای صفحه کلیک کنید و گزینه Import را انتخاب کنید، سپس تصویر پس زمینه ای که قصد استفاده از آن را دارید، انتخاب کنید و به پریمیر وارد کنید. (مانند شکل 9)

مرحله 10

تصویر پس زمینه مورد نظر خود را از  side barسمت چپ صفحه انتخاب کنید، سپس به بخش ویرایشگر (Editor) انتقال دهید. ( مانند شکل 10)

مرحله 11

به برگه Controls Effects در بالای صفحه بروید. سپس با استفاده از video effects  می توانید موقعیت و اندازه تصویر پس زمینه خود را تغییر دهید. (مانند شکل 11)

مرحله 12

اکنون کار تکمیل شده و همان طور که در شکل 12 مشاهده می کنید، تصویر پس زمینه مورد نظر ما با تصویر قبلی جایگزین شده است پس از این که کارتان به پایان رسید به منوی File در بالای صفحه بروید و با انتخاب گزینه Save as تصویر یا ویدیوی خود را در محل دلخواه خود ذخیره کنید. (مانند شکل 12)